Powered By Blogger

sâmbătă, 10 mai 2014

POŢI FI MULT MAI BUN DECÂT CEE CE EŞTI

Fie că avem o viaţa minunată, fie că simţim cum totul se prăbuşeşte chiar sub ochii noştri, cu toţii am vrea să ne fie mai bine, să fim mai eficienţi atunci când vine vorba despre vieţile noastre. Ne dorim să-l cunoştem mai bine pe Dumnezeu, să fim mai buni ca soţi, sau soţii, ca iubiţi, ca susţinători, ca lideri sau angajaţi, precum şi ca manageri sau şefi. Dumnezeu a sădit înăuntrul nostru ceva care ne face să ne dorim să-i semănăm. În sinea noastră, auzim o voce care ne spune: ,,Poţi fi mult mai mult decât cee ce eşti acum; poţi să trăieşti, mai bine ca acum. Nu te mulţumi cu mai puţin. Poţi fi mult mai bun.''
Ce înseamnă să fii mai bun?
Străduieşte-te să progresezi mereu
Fii optimist în privinţa ta
Cultivă relaţii mai bune
Formează-ţi obiceiuri mai bune
Acceptă lucrurile aşa cum sunt
Intensifică-ţi trăirea interioară
Trăieşte viaţa cu pasiune
Dacă treci printr-un moment greu, fii curajos! Te aşteaptă şi zile mai bune! Dumnezeu vrea să fii în siguranţă şi îşi doreşte să te aducă la liman într-o stare mai bună, dându-ţi înapoi tot ceea ce ai pierdut, şi mult mai mult!
Ar trebui să căutăm mereu noi provocări în ceea ce priveşte capacităţile noastre personale, credinţa, finanţele, cariera, şi relaţiile noastre personale. 
Continuă să visezi, să speri şi să pui la cale noi proiecte, experienţe şi aventuri noi.
Am descoperit că lui Dumnezeu îî place să se autodepăşească. El vrea să-ţi ofere graţia sa, azi mai mult ca ieri. Vrea ca mâine să fii şi mi binecuvântat decât eşti azi. Te determină să ai o influienţă mai mare asupra lumii în prezent decât ai avut în trecut. Toate acestea înseamnă că, dacă eşti profesor, încă nu ai predat cea mai bună lecţie. Dacă eşti constructor încă nu ai ridicat cea mai bună casă. Dacă eşti om de afaceri, încă nu ai făcut cea mai bună negociere în carierea ta. Lărgeşte-ţi perspectivele şi pregăteşte-te pentru lucrurile noi pe care ţi le-a hărăzit Dumnezeu. Tot ce viaţa are mai bun de oferit ţi se va arăta de acum înainte. 
Tu ai un dar. Ceea ce ai tu de oferit nu mai are nimeni altcineva. Nu te afli pe pământ din întâmplare. Ai fost ales de Cel Atotputernic. El te-a remarcat dinainte ca tu să te fi dezvoltat în pântecul mamei tale şi te-a trimis pe pământ cu un scop anume. Ai o misiune divină de îndeplinit. Cineva are nevoie de mângâierea ta. Cineva are nevoie de ceva ce numai tu ai. 
OSTEEN, JOEL. Cum să ai o viaţa mai bună - 7 moduri de îmbunătăţire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu